Aanbod

Individuele begeleiding

In een individueel contact bekijken we wat uw vraag is en of ik iets voor u kan betekenen. Afhankelijk van uw voorkeur bekijken we welke kunstzinnige werkvorm het beste bij u past. Per keer bekijken we of er een vervolgcontact nodig is en wanneer, met een maximum van tien bijeenkomsten per jaar.
Duur: 1 a 1,5 uur per contact.
Start: in overleg

Groepsbegeleiding

In een kleine groep gaan we samen op zoek naar meer zin en levensvreugde. Het delen van de eigen levensvragen met de andere deelnemers kan leiden tot herkenning en verbondenheid en kan een extra steun zijn. We wisselen onze levensvragen uit en helpen elkaar in het vinden van antwoorden naar meer zin en levensvreugde. In overleg worden er verschillende kunstzinnige werkvormen gebruikt. We komen 2x per maand samen gedurende 5 bijeenkomsten. Daarna bekijken we of een vervolg gewenst is.
Duur: maximaal 3 uur afhankelijk van de groepsgrootte (max.8pp)
Start: februari en september of bij voldoende deelname

ZIN-Café

In een groep van maximaal 10 personen wordt stilgestaan bij een levensthema zoals: zin en onzin, hoop en wanhoop, vreugde en verdriet, liefde en lijden, kracht en zwakte, verlangen en heimwee, intimiteit en isolement, verbondenheid en eenzaamheid, leven en dood, schuld en vergeving, toekomst en verleden, verliezen en vinden, loslaten en ingrijpen,  dankbaarheid, inspiratiebronnen, spiritualiteit. Tijdens deze bijeenkomsten staan ontmoeting en ontspanning centraal.
Duur: maximaal 3 uur afhankelijk van de groepsgrootte
Start: zie nieuws

Workshops op maat

Wilt u net iets meer diepgang toevoegen aan dat leuke uitje met familie, vrienden, collega’s of dat vrijgezellenfeestje? In overleg met u wordt gekozen voor een bijpassend thema met veel ruimte voor creativiteit en plezier. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijdsinvestering. Neem gerust contact op over je leuke idee!

Geef een reactie